kwartiermakers in de bouw

kwartiermakers in de bouw
de kwartiermakers

maandag 28 juli 2014

Open Coffee Bouw is met recht het snelst groeiend kennisplatform binnen de bouw & vastgoed. Sinds de start in maart 2013 hebben zich inmiddels meer dan 400 bouwprofessionals aangesloten bij het netwerk. Ontmoet bouwbedrijven, ontwikkelaars, adviseurs, woningbouwcorporaties, architecten, toeleveranciers en fabrikanten, onder het genot van een heerlijk kopje ‘Barista’ koffie.
 
Open Coffee Bouw is een initiatief van Its Creative B.V. met als doel om via actuele thema’s bouwprofessionals te stimuleren tot het voeren van dialogen wat tot verdere samenwerking en co-creatie moet leiden.

Hoe verloopt een dergelijke event?

  • Vanaf 8:30u zijn de deuren geopend en ontvangen wij tijdens de inloop de gasten die van te voren hebben ingetekend via de website. Zij worden ontvangen met een heerlijk bakje koffie, wat verzorgd wordt door een professionele koffie kunstenaar gebruik makend van een mobiele ‘Barista’ koffiebar.
  • Om 9:30u starten we met het thema en zal de gastpreker gedurende 30 minuten de deelnemers meenemen in zijn ervaringen, visie en inspiratie. Dit deel wordt gepresenteerd door ons team. Indien er behoefte is kan er een discussie plaatsvinden met de spreker en de deelnemers.
  • Daarna is er weer tijd om te genieten van de ‘Barista’ koffie tijdens het netwerken. We sluiten het event op zijn laatst om 11:30u.

Interesse om samen te werken aan een interessant thema en speeddebat? Neem contact op met de programmamaker, zie hieronder?

Link:
- www.opencoffeebouw.nl

Kwartiermaker:
Peter Linders
pl@kmidb.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten